Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Tippek és trükkök

A palacsinta unokatestvére, a gofri március 25-én ünnepli világnapját. Ezen neves alkalomból összegyűjtöttünk pár érdekességet a közkedvelt finomsággal kapcsolatban.

A palacsinta egy örök klasszikus. Magyarországon elsősorban édesen fogyasztjuk, de elkészíthetjük akár sósan is.
A palacsintakészítés az a műfaj, amivel kapcsolatban mindenkinek megvan a “tuti receptje” és a “kihagyhatatlan” trükkje, hozzávalója. Most mi is összegyűjtöttünk pár hasznos tanácsot, hogy neked is tökéletesen sikerüljön!

A meggy a mákkal mindig is egy különlegesen finom párost alkotott, ha pedig sikerül a tésztát is jól megválasztani hozzájuk, nem is kérdés, elkápráztatunk-e másokat a végeredménnyel. Az már csak hab a tortán, hogy mindez 20 perc alatt és könnyedén megvalósító, még akkor is, ha játszunk kicsit a formákkal és most inkább egy ünnepélyes tortakoszorút készítünk az egyébként egyszerű töltött levelesből.

Te is meg tudod csinálni: a túrótorták titkai

Te is meg tudod csinálni: a túrótorták titkai

Az egyszerű és ezerarcú túrótorta minden családi ebédet feldob - most segítünk abban, hogyan készítheted el!

Tovább a cikkhez
Könnyű torták gyorsan, egyszerűen

Könnyű torták gyorsan, egyszerűen

Túrótorta, sajttorta, esetleg joghurtos torta? Mutatunk pár finomságot, amit kezdők is könnyen és gyorsan el tudnak készíteni.

Tovább a cikkhez
Virágba borult sütemények

Virágba borult sütemények

Március elején már az ajtón kopogtat a tavasz, a napfény finoman ébresztgeti a rügyeket, hogy lassan virágba borulhasson a természet.

Tovább a cikkhez
Te is meg tudod csinálni: cupcake, a varázslatos tündértorta

Te is meg tudod csinálni: cupcake, a varázslatos tündértorta

Minden egyes darab egy igazi kis remekmű. A muffinok távoli, elegáns rokona a partik, zsúrok igazi sztárja lehet.

Tovább a cikkhez
Édesítés másképp?

Édesítés másképp?

Egyre többen használnak a hagyományos fehér cukor mellett alternatív édesítőszereket. De vajon milyen szabályokat kell betartani, hogy a végeredmény valóban ínycsiklandóan finom legyen?

Tovább a cikkhez
Mi nem unjuk a banánt!

Mi nem unjuk a banánt!

A banánkenyér igazi tartalmas finomság, itthon is kezd egyre jobban elterjedni. Olyannyira, hogy már világnapja is van: február 23. Ennek kapcsán most a banánkenyereken túl a banános sütiket gyűjtöttünk nektek csokorba.

Tovább a cikkhez