Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Tippek és trükkök

A kalács a húsvéti ünnepkör kétség kívül egyik legfontosabb szereplője. Most ahhoz gyűjtöttünk össze pár hasznos tanácsot, hogy te is magabiztosan láthass hozzá a készítéséhez.

 

Torta, torta és még mindig torta! Igen, hamarosan itt a húsvét, melynek kapcsán számos remek torta receptet is találhatunk. De hogyan készítsük a krémet, hogy igazán finom legyen?

Zöldséget a sütibe? Ráadásul répát? Régen azt hittük, csak a viccben van ilyen, de napjainkra nagy kedvenc lett a répatorta, ami már a húsvéti menüben is helyet kapott.

Te is meg tudod csinálni: nem kell félni a tortától!

Te is meg tudod csinálni: nem kell félni a tortától!

Egész pontosan a torta-díszítéstől. Bár elképesztő csodákat láthatunk magazinokban, az interneten és cukrászdákban, az egyszerűbb megoldásokat mi is bátran kipróbálhatjuk otthon.

Tovább a cikkhez
Az ezerarcú kalács

Az ezerarcú kalács

Végre itt a tavasz és hamarosan a húsvét is elérkezik. Ennek kapcsán körülnéztünk, milyen kalácsokat mindent készíthetünk még a fonott kalácson kívül.

Tovább a cikkhez
Éljen a gofri!

Éljen a gofri!

A palacsinta unokatestvére, a gofri március 25-én ünnepli világnapját. Ezen neves alkalomból összegyűjtöttünk pár érdekességet a közkedvelt finomsággal kapcsolatban.

Tovább a cikkhez
Te is meg tudod csinálni: így lehet tökéletes a palacsintád!

Te is meg tudod csinálni: így lehet tökéletes a palacsintád!

A palacsinta egy örök klasszikus. Magyarországon elsősorban édesen fogyasztjuk, de elkészíthetjük akár sósan is.
A palacsintakészítés az a műfaj, amivel kapcsolatban mindenkinek megvan a “tuti receptje” és a “kihagyhatatlan” trükkje, hozzávalója. Most mi is összegyűjtöttünk pár hasznos tanácsot, hogy neked is tökéletesen sikerüljön!

Tovább a cikkhez
Meggyes-mákos leveles tortakoszorú

Meggyes-mákos leveles tortakoszorú

A meggy a mákkal mindig is egy különlegesen finom párost alkotott, ha pedig sikerül a tésztát is jól megválasztani hozzájuk, nem is kérdés, elkápráztatunk-e másokat a végeredménnyel. Az már csak hab a tortán, hogy mindez 20 perc alatt és könnyedén megvalósító, még akkor is, ha játszunk kicsit a formákkal és most inkább egy ünnepélyes tortakoszorút készítünk az egyébként egyszerű töltött levelesből.

Tovább a cikkhez
Te is meg tudod csinálni: a túrótorták titkai

Te is meg tudod csinálni: a túrótorták titkai

Az egyszerű és ezerarcú túrótorta minden családi ebédet feldob - most segítünk abban, hogyan készítheted el!

Tovább a cikkhez