Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Hangyaboly

Dr. Oetker Mesterkonyha receptje https://www.xn--stnij-4ta2d.hu/profil/1-dr-oetker-mesterkonyha
Hangyaboly
Elkészítési nehézség: Könnyű
Kategória: Édes sütemények , Sütés nélküli finomságok
Másodlagos kategória: Aprósütemények , Kekszből készült sütemények

Hozzávalók

kb. 12 darabhoz

Krémhez

Ezenkívül

Elkészítés

Elkészítés

A krémpudingot a tasakon lévő használati utasítás szerint, de 200 ml hideg tejszín és 100 ml tojáslikőr felhasználásával elkészítjük. A krémet habzsákba töltjük, és a kekszekre kis kupacot nyomunk.

A kupacokat tortadarával megszórjuk, és tortatálra helyezzük. Díszítésként a tortadarából a hangyabolyok közé kis „járatokat” szórhatunk. Ízlés szerint citromfűvel is díszíthetjük.

Javaslatok, alternatív elkészítés

A desszert tojáslikőr helyett azonos mennyiségű krémlikőrrel is elkészíthető.

A keksz helyett ananászkarikát vagy félbevágott sárgabarackot is használhatunk.

Vélemények

Marisol250982

Marisol250982
2012.09.01. | 21:07

Finom,könnyű elkészíteni.
lexy1023

lexy1023
2012.01.04. | 19:23

Fincsi!!!!
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!