Citromos puha karácsonyi mézes
Hozzávalók
Tésztához:
Az írókához:
Elkészítés
Elkészítés
Elkészítés
Majd felváltva adjuk hozzá a vajas mézet és a lisztet .
Elkészítés
Elkészítés
Elkészítés
Sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük,és 175 c sütőbe toljuk.
Kb. 10 percig sütjük, akkor jó ha, ha megnyomjuk és nem horpad be a teteje. Szép világos legyen.
Elkészítés
Végezetül belekeverjük az ecetcet és a keményítőt.
Veszünk egy keményebb nylon zacskót, beletöltjük tojáshabot, kivágjuk a végét.
Tetszés szerint kidíszítjük a mézeseket. Száradni hagyjuk és egy fém dobozba, vagy tálba tesszük.
Alternatív elkészítés
Citromos puha karácsonyi mézes
Hozzávalók
Tésztához:
Az írókához:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Elkészítés
Majd felváltva adjuk hozzá a vajas mézet és a lisztet .
Elkészítés
Elkészítés
Elkészítés
Sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük,és 175 c sütőbe toljuk.
Kb. 10 percig sütjük, akkor jó ha, ha megnyomjuk és nem horpad be a teteje. Szép világos legyen.
Elkészítés
Végezetül belekeverjük az ecetcet és a keményítőt.
Veszünk egy keményebb nylon zacskót, beletöltjük tojáshabot, kivágjuk a végét.
Tetszés szerint kidíszítjük a mézeseket. Száradni hagyjuk és egy fém dobozba, vagy tálba tesszük.
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?