Verőlegény csemege
Hozzávalók
Verőlegény csemege
Elkészítés
Elkészítés
A tojások sárgáját a joghurttal, olajjal, porcukorral, vaníliás cukorral keverjük simára, majd fakanállal dolgozzuk bele a sütőporos lisztet. Végül forgassuk bele a keményre felvert tojásfehérje habot. A masszát simítsuk sütőpapírral bélelt tepsibe. A kisebb darabokra vágott almát, a kimagozott meggyet forgassuk lisztbe, és szórjuk a darabos dióval együtt a massza tetejére.
Közepes hőmérsékletű előmelegített sütőben süssük készre, majd kihűlés után vágjuk hosszúkás téglalapokra, és a tetejét szórjuk meg vaníliás porcukorral.
Verőlegény csemege
Hozzávalók
Verőlegény csemege
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A tojások sárgáját a joghurttal, olajjal, porcukorral, vaníliás cukorral keverjük simára, majd fakanállal dolgozzuk bele a sütőporos lisztet. Végül forgassuk bele a keményre felvert tojásfehérje habot. A masszát simítsuk sütőpapírral bélelt tepsibe. A kisebb darabokra vágott almát, a kimagozott meggyet forgassuk lisztbe, és szórjuk a darabos dióval együtt a massza tetejére.
Közepes hőmérsékletű előmelegített sütőben süssük készre, majd kihűlés után vágjuk hosszúkás téglalapokra, és a tetejét szórjuk meg vaníliás porcukorral.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?