Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Képviselőfánk

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Képviselőfánk

250 ml víz
250 g margarin
250 g liszt
4 tojás
csipetnyi só
vaníliás cukor
1 tasak Dr.Oetker Házi Krémes krémpor
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A vizet a margarinnal és a sóval feltesszük főni. Amikor a margarin elolvadt belerakjuk a lisztet és addig kavarjuk, amíg elválik az edény falától. Hűlni tesszük, de még langyosan egyenként hozzákavarjuk a tojásokat majd a vaníliás cukrot. Halmokat rakunk a tepsibe, forró lerbe sütjük. 15 perc elteltével lehúzzuk közepesre a lángot. Tepsibe hagyjuk kihűlni.
Az utasítás szerint elkészítjük a Dr. Oetker Házi Krémes krémport. A fánkoknak levágjuk a tetejét és megtöltjük a krémmel. Ízlés szerint lehet díszíteni.
Képviselőfánk

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!