Csokolàdè likőr
Hozzávalók
Alap:
Ìzesìtès:
Elkészítés
Elkèszìtès
A csokit apró kockàkra törjük ès egy edènybe tesszük.
A tejszint felmelegìtjük èpp mielőtt felforrna levesszük a tűzről ès a csokira öntjük. Addig kevergetjük mìg teljesen elolvad a csoki majd hozzàadjuk a kakaós szirupot is.
Hagyjuk hűlni , mikor langyos hozzàöntjük a rumot elkeverjük.
Előkèszìtett üvegbe töltjük . Akàr aznap is fogyasztható.
1-2 hètig hűtőben eltartható
Csokolàdè likőr
Hozzávalók
Alap:
Ìzesìtès:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkèszìtès
A csokit apró kockàkra törjük ès egy edènybe tesszük.
A tejszint felmelegìtjük èpp mielőtt felforrna levesszük a tűzről ès a csokira öntjük. Addig kevergetjük mìg teljesen elolvad a csoki majd hozzàadjuk a kakaós szirupot is.
Hagyjuk hűlni , mikor langyos hozzàöntjük a rumot elkeverjük.
Előkèszìtett üvegbe töltjük . Akàr aznap is fogyasztható.
1-2 hètig hűtőben eltartható
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
2018. November. 20. 15:06
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?