Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Gyors bukta

Dr. Oetker Mesterkonyha receptje https://www.xn--stnij-4ta2d.hu/profil/1-dr-oetker-mesterkonyha
Gyors bukta
Elkészítési nehézség: Könnyű
Kategória: Kelt tészták , Édes sütemények
Másodlagos kategória: Bukták, briósok , Egyéb sütemények

Hozzávalók

kb. 12 darabhoz

Tésztához

Töltelékhez

  • sütésálló gyümölcslekvár

Tetejére

  • 1 db tojás

Elkészítés

A kelt tésztát a csomagoláson feltüntetett utasítások szerint előkészítjük és kitekerjük, majd kb. 12 egyenlő részre felvágjuk.

A lekvárt a tésztarészekre tesszük és buktává formázzuk őket. A buktákat lekenjük felvert tojással és szorosan egymás mellé helyezzük őket egy sütőlapra. Lefedve kb. fél óráig állni hagyjuk.

A sütőlapot az előmelegített sütő középére helyezzük és készre sütjük a buktákat.

Alsó és felsőfűtés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Légkeveréses: kb. 160 °C (előmelegítve)
Sütési idő: kb. 20-23 perc

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!