Az én nutellás fánkom
Hozzávalók
Az én nutellás fánkom
Tötlekének:
Elkészítés
Elkészítés
Ezután fél óra alatt megkelesztjük. Ha megkelt, két részre osztjuk, kinyújtjuk. A szaggató formával kijelöljük a fánkocskák helyét, majd Nutellát rakunk a körök közepére. Ezután kinyújtjuk a tészta másik felét is, és az előzőleg kinyújtott tésztára tesszük. Mivel a Nutella kidudorodik, fogjuk látni, hogy kell szaggatni a tésztát. Szaggatás után 15 percet pihentetjük, bő olajban kisütjük.
A maradék tésztát nem töltjük meg, csak sütés után: Mielőtt olajba tesszük, lyukat vágunk bele az ujjunkkal, és úgy sütjük ki. Sütés után tetszőleges töltelékkel töltjük: lekvár, puding.
Az én nutellás fánkom
Hozzávalók
Az én nutellás fánkom
Tötlekének:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Ezután fél óra alatt megkelesztjük. Ha megkelt, két részre osztjuk, kinyújtjuk. A szaggató formával kijelöljük a fánkocskák helyét, majd Nutellát rakunk a körök közepére. Ezután kinyújtjuk a tészta másik felét is, és az előzőleg kinyújtott tésztára tesszük. Mivel a Nutella kidudorodik, fogjuk látni, hogy kell szaggatni a tésztát. Szaggatás után 15 percet pihentetjük, bő olajban kisütjük.
A maradék tésztát nem töltjük meg, csak sütés után: Mielőtt olajba tesszük, lyukat vágunk bele az ujjunkkal, és úgy sütjük ki. Sütés után tetszőleges töltelékkel töltjük: lekvár, puding.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?