Parasztkalács
Hozzávalók
Parasztkalács
Elkészítés
Előkészítés
A kolbászt felkarikázzuk és a hagymát is.
Elkészítés
Ezután 3 részre osztjuk. A fonatok közzé kolbászt, hagymát fonunk, összetekerjük, megkenjük felvert tojással és megszórjuk köménymaggal.
Újra kelesztjük, és 200 fokon megsütjük. Ha a sütő aljába vizet teszünk egy tálba, akkor szebben feljön.
Előmelegítjük a sütőt 180 fokra és megsütjük 20-25 per alatt, szép pirosra.
Tálalás
Parasztkalács
Hozzávalók
Parasztkalács
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
A kolbászt felkarikázzuk és a hagymát is.
Elkészítés
Ezután 3 részre osztjuk. A fonatok közzé kolbászt, hagymát fonunk, összetekerjük, megkenjük felvert tojással és megszórjuk köménymaggal.
Újra kelesztjük, és 200 fokon megsütjük. Ha a sütő aljába vizet teszünk egy tálba, akkor szebben feljön.
Előmelegítjük a sütőt 180 fokra és megsütjük 20-25 per alatt, szép pirosra.
Tálalás
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?