Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Gluténmentes kenyér

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Recept megosztása

Hozzávalók

Gluténmentes kenyér

1/2 kg schar mix gluténmentes kenyér por
1/2 l meleg viz
3 dkg élesztő (friss)
csipet só
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

Az élesztőt felfuttatjuk a 1/2 l vízbe, ha megkelt, akkor a liszthez öntjük, és fakanállal jól kidolgozzuk.
Kenyérformát kiolajozzunk és beleöntjük a kenyértésztát és 1/2 óráig kelesztjük. 200 Celsius fokon 50 percig sütjük.

Tálalás

Fél kiló jön ki belőle. Én le szoktam fagyasztani így tovább eláll. A kislányomnak ízlik.

Alternatív elkészítés

Szezámmaggal.
Gluténmentes kenyér

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
40 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 20-40 perc között
27 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
0 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!