Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Lángos

MARCSULA receptje https://www.xn--stnij-4ta2d.hu/profil/9097-marcsula
Lángos
Elkészítési nehézség: Könnyű
Kategória: Kelt tészták , Sós tészták
Másodlagos kategória: Lángosok , Egyéb sós tészták

Hozzávalók

Hozzávalók

  • 60 dkg liszt
  • 2 evőkanál cukor
  • 5 dkg élesztő
  • 2-2,5 dl tej
  • 2-3 dl langyos víz (ízlés szerint)

Kenéshez

  • tejföl
  • fokhagyma
  • reszelt sajt
MARCSULA MARCSULA receptje

Elkészítés

Elkészítés

A hozzávalókból a szokott módon könnyű kelt tésztát készítünk. 1 órát kelesztjük, majd gyúródeszkára borítjuk kisodorjuk felkockázzuk, letakarjuk és 1/2 órát hagyjuk pihenni.
Olajban kisütjük, megsózzuk. Ki - ki tetszés szerint fogyasztja.

Tálalás

Kb.30 db lesz belőle.
Kiváló tartalmas levesek után második fogásnak.
Finom ropogós lángos!

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!