Hagymás pogácsa
Hozzávalók
Hagymás pogácsa
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
Az élesztőt kevés cukorral a tejben felfuttatjuk.
A tejfölt elkeverjük a tojással.
Az alapanyagokat jól összegyúrjuk, a hagymát is beleértve.
Meleg helyen hagyjuk jól megkelni.
Két cm vastagra nyújtjuk, kiszaggatjuk, és a tepsin hagyjuk még egy keveset kelni. Megkenjük tojásfehérjével, majd ízlés szerint megszórhatjuk szezámmaggal, sajttal, köménymaggal.
Előmelegített sütőben 220-230 fokon 15-20 perc alatt pirosra sütjük.
Tálalás
Alternatív elkészítés
Hagymás pogácsa
Hozzávalók
Hagymás pogácsa
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
Az élesztőt kevés cukorral a tejben felfuttatjuk.
A tejfölt elkeverjük a tojással.
Az alapanyagokat jól összegyúrjuk, a hagymát is beleértve.
Meleg helyen hagyjuk jól megkelni.
Két cm vastagra nyújtjuk, kiszaggatjuk, és a tepsin hagyjuk még egy keveset kelni. Megkenjük tojásfehérjével, majd ízlés szerint megszórhatjuk szezámmaggal, sajttal, köménymaggal.
Előmelegített sütőben 220-230 fokon 15-20 perc alatt pirosra sütjük.
Tálalás
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
2020. September. 26. 12:06
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?