Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Habos-csokis roló

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Habos-csokis roló

1 csomag levelestészta

Töltelék:

4 ek cukor
3 dl tej
4 dl tejszín
pici rumaroma
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés

Vegyük elő a fagyasztott levelestésztát, hogy ki tudjon engedni.

Elkészítés

A fagyasztott leveles tésztát, miután kiengedett, késfok vékonyra nyújtom, és kb. 2 cm széles csíkokra vágom pizza szeletelővel (lehet késsel is, vagy derelyemetszővel). Feltekerem a rolóformákra és forró sütőben világosra kisütöm. Miután kihűlt, leszedem a formákról, és megtöltöm a pudingos-tejszínes krémmel, végül olvasztott csokival díszítem.
Töltelék:
Sűrű pudingot főzök, ízesítem rumaromával, hagyom kihűlni, néhányszor megkeverem, végül elkeverem a felvert tejszínnel.
Nagyon gyorsan elkészül, akár váratlan vendégek érkezésekor is megsüthetjük!

Tálalás

Egy nagy tálcányi sütemény lesz belőle!

Tárolás

Előre is kisüthetjük a rolókat, hogy csak tölteni kelljen őket.

Alternatív elkészítés

Másféle krémmel is készíthetjük, pl.: vaníliás, gesztenyés, gyümölcsös, túrós, stb.! Sőt, sós töltelékkel is megtölthetjük a rolókat, pl. sajtos, körözöttes, sonkás, kolbászos, stb.
Habos-csokis roló

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 20-40 perc között
9 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
10 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!