Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Ribizlis deszertkrém

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Hozzávalók:

25 dkg Mascarpone krémsajt
12 dkg porcukor
1 tasak Dr. Oetker Eredeti Puding tejszínízű
1 dl tejszín
3 dl tej
2 dl ribizlizselé
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A pudingot megfőzzük a tejjel, tejszínnel, cukorral, és aromával. Kihűtjük, majd a krémsajtot belekeverjük és felhabosítjuk, ezután tálkába öntjük, és kikevert ribizli zselét teszünk a tetejére, hurkapálcával kicifrázzuk a tetején.

Tárolás

Hűtőben jól behűteni.
Ribizlis deszertkrém

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 0-20 perc között
28 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
18 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
14 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!