Epres banáncsónak
Hozzávalók
Epres banáncsónak
Díszítéshez:
Az eperhabhoz:
Elkészítés
Elkészítés
A közepébe teszünk 3 gombóc eperhabot: 1 kg epret megmosunk, a kezünkkel összetörjük, teszünk bele 20 dkg kristálycukrot, és géppel kb. 10 percig keverjük. Egyenként teszünk bele 4 db tojásfehérjét, és keményedésig keverjük, majd fagyasztjuk.
A banán két oldalára tejszínhabot nyomunk, a tetejét folyékony csokival végigfolyatjuk.
Szeletelt eperrel és citromfű levéllel díszítjük.
Epres banáncsónak
Hozzávalók
Epres banáncsónak
Díszítéshez:
Az eperhabhoz:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A közepébe teszünk 3 gombóc eperhabot: 1 kg epret megmosunk, a kezünkkel összetörjük, teszünk bele 20 dkg kristálycukrot, és géppel kb. 10 percig keverjük. Egyenként teszünk bele 4 db tojásfehérjét, és keményedésig keverjük, majd fagyasztjuk.
A banán két oldalára tejszínhabot nyomunk, a tetejét folyékony csokival végigfolyatjuk.
Szeletelt eperrel és citromfű levéllel díszítjük.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?