Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Madàrtej (laktóz-cukor mentes)

Nikol receptje https://www.xn--stnij-4ta2d.hu/profil/1967-nikol
Madàrtej (laktóz-cukor mentes)
Elkészítési nehézség: Nagyon könnyű
Kategória: Pudingos desszertek, pohárkrémek , Sütés nélküli finomságok
Másodlagos kategória: Madártejek , Egyéb sütés nélküli finomságok

Hozzávalók

Sodó

Hab

  • 2 tojàs fehèrje
  • 1 csipet só
  • 1/2 vanìliarúd
Nikol Nikol receptje

Elkészítés

Sodó

A szójatejből 1 dl -ben elkeverjük a tojàssàrgàjàt, pudingport, eritritet.
A többi szójatejet felmelegìtjük, majd lassan a tojàsos keverèkhez öntjük.
Visszatève a tűzre besűrìtjük, közben folyton keverjük. Ha felforr kèsz is.

Hab

A tojàsfehèrjèt a sóval vanìliàval kemèny habbà verjük.
Egy nagyobb làbasban vizet forralunk, mikor gyöngyözik kanàllal beleszaggatunk 4-5 habgaluskàt, 1-2 percig főzzük, közben megforgatjuk.
Szűrőkanàllal kiszedjük, lecsepegtetjük , poharakba rakjuk.
Mikor az összes habot kifőztük ràmerjük a sodót ès lehütjük.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!