Madàrtej (laktóz-cukor mentes)
Hozzávalók
Sodó:
Hab:
Elkészítés
Sodó
A többi szójatejet felmelegìtjük, majd lassan a tojàsos keverèkhez öntjük.
Visszatève a tűzre besűrìtjük, közben folyton keverjük. Ha felforr kèsz is.
Hab
Egy nagyobb làbasban vizet forralunk, mikor gyöngyözik kanàllal beleszaggatunk 4-5 habgaluskàt, 1-2 percig főzzük, közben megforgatjuk.
Szűrőkanàllal kiszedjük, lecsepegtetjük , poharakba rakjuk.
Mikor az összes habot kifőztük ràmerjük a sodót ès lehütjük.
Madàrtej (laktóz-cukor mentes)
Hozzávalók
Sodó:
Hab:
Elkészítés lépésről lépésre
Sodó
A többi szójatejet felmelegìtjük, majd lassan a tojàsos keverèkhez öntjük.
Visszatève a tűzre besűrìtjük, közben folyton keverjük. Ha felforr kèsz is.
Hab
Egy nagyobb làbasban vizet forralunk, mikor gyöngyözik kanàllal beleszaggatunk 4-5 habgaluskàt, 1-2 percig főzzük, közben megforgatjuk.
Szűrőkanàllal kiszedjük, lecsepegtetjük , poharakba rakjuk.
Mikor az összes habot kifőztük ràmerjük a sodót ès lehütjük.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?