Madártej
Hozzávalók
Madártej
Elkészítés
Elkészítés
A sárgájához hozzáadjuk a maradék cukrokat, majd egy kis tejjel jól elkeverjük.
A maradék tejet felforraljuk, ebben kifőzzük a kemény tojásfehérjét, kiszedem egy tálba és félre teszem,a tejhez hozzáadjuk a tojássárgás keveréket, és kicsit sűrű krémmé főzzük. (Nem lesz sűrű, csak egy kicsit.)
Ha megvan a krém, a cukros kemény főtt tojáshabot a tetejére tesszük. hidegen tálaljuk.
Madártej
Hozzávalók
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A sárgájához hozzáadjuk a maradék cukrokat, majd egy kis tejjel jól elkeverjük.
A maradék tejet felforraljuk, ebben kifőzzük a kemény tojásfehérjét, kiszedem egy tálba és félre teszem,a tejhez hozzáadjuk a tojássárgás keveréket, és kicsit sűrű krémmé főzzük. (Nem lesz sűrű, csak egy kicsit.)
Ha megvan a krém, a cukros kemény főtt tojáshabot a tetejére tesszük. hidegen tálaljuk.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?