Szörnyecske
Hozzávalók
Pudinghoz:
A díszítéshez:
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
A pudingformát (kb. 20cm átmérőjű) hideg vízzel öblítsd ki!
Mindkét pudingot, lehetőleg egy időben a tasakon lévő leírás szerint készítsd el, de csak 400-400 ml tej felhasználásával. Az elkészült pudingot ízenként felváltva kanalazd a pudingformába. Használhatunk különböző nagyságú kanalat is. A desszertet legalább 4 órára helyezd hűtőszekrénybe, de legjobb egy egész éjszakán át.
Mielőtt a formából a pudingot kifordítod, egy éles kés segítségével válaszd el a forma falától, majd fordítsd át egy lapos tányérra.
Díszítés:
Szörnyecske
Hozzávalók
kb. 4-6 adag elkészítéséhez
Pudinghoz:
A díszítéshez:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
A pudingformát (kb. 20cm átmérőjű) hideg vízzel öblítsd ki!
Mindkét pudingot, lehetőleg egy időben a tasakon lévő leírás szerint készítsd el, de csak 400-400 ml tej felhasználásával. Az elkészült pudingot ízenként felváltva kanalazd a pudingformába. Használhatunk különböző nagyságú kanalat is. A desszertet legalább 4 órára helyezd hűtőszekrénybe, de legjobb egy egész éjszakán át.
Mielőtt a formából a pudingot kifordítod, egy éles kés segítségével válaszd el a forma falától, majd fordítsd át egy lapos tányérra.
Díszítés:
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?