Hamis epres tiramisu
Hozzávalók
Hamis epres tiramisu
Elkészítés
Elkészítés
A krémport elkészítjük a csomagoláson leírtak szerint.
Egy szögletes (15x30 cm) üvegtálba belerakosgatunk egy réteg tejben megforgatott babapiskótát.
A tetejét megkenjük az eperdzsem felével, majd rásimítjuk a krém felét.
Ezt a rétegzést megismételjük még egyszer.
A tetejére piskóta morzsát szórunk.
Letakarjuk folpackkal, hűtőbe tesszük egy pár órára.
Tálalás
Hamis epres tiramisu
Hozzávalók
Hamis epres tiramisu
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A krémport elkészítjük a csomagoláson leírtak szerint.
Egy szögletes (15x30 cm) üvegtálba belerakosgatunk egy réteg tejben megforgatott babapiskótát.
A tetejét megkenjük az eperdzsem felével, majd rásimítjuk a krém felét.
Ezt a rétegzést megismételjük még egyszer.
A tetejére piskóta morzsát szórunk.
Letakarjuk folpackkal, hűtőbe tesszük egy pár órára.
Tálalás
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?