Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Gyömbéres focaccia

Dr. Oetker Mesterkonyha receptje https://www.xn--stnij-4ta2d.hu/profil/1-dr-oetker-mesterkonyha
Gyömbéres focaccia
Elkészítési nehézség: Közepes
Kategória: Sós tészták
Másodlagos kategória: Pizzák

Hozzávalók

kb. 4 adaghoz

Tésztához

Feltéthez

Elkészítés

Elkészítés:

Tészta: A pizza tésztát kivesszük a hűtőből, a csomagolóanyagot eltávolítjuk a tésztáról és a sütőt előmelegítjük.

Feltét: A Creme Vega-t, az agavészirupot és a keményítőt keverjük össze egy habverővel, majd rozmaringgal, sóval és borssal fűszerezzük. A szárított paradicsomot szükség esetén csöpögtessük le és csíkozzuk fel. A gombákat tisztítsuk meg és csíkozzuk fel. A gyömbért hámozzuk meg és reszeljük finomra.

Tészta: A tésztát helyezzük egy sütőtepsire, formázzuk tetszés szerint, kenjük meg a krémmel és tegyük rá a zöldségeket. A sütő alsó harmadában süssük aranybarnára.

Alsó és felső sütés: kb. 220 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 200 °C (előmelegítve)
Sütési idő: kb. 20 perc

A focaccia-t melegen vagy hidegen is tálalhatjuk.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!