Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Sajtos medvehagymás pogi

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Sajtos medvehagymás pogi

60 dkg liszt
1 élesztő
pici tej
2 tojássárgája
kispohár tejföl
1 ek. só
18 dkg zsír
fél csomó medvehagyma

Kenéshez:

egy tojás

Tetejére:

sajt
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

Az élesztőt felfuttatom a tejben, addig a lisztet a sóval, apróra vágott hagymával és a zsírral eldolgozom (morzsálom), ebbe jön az élesztő, tejföl, tojássárgája,
Jól eldolgozom, 2 ujjnyira nyújtom, tetejét bevagdosom éles késsel, kiszaggatom, majd tojással megkenem és megszórom reszelt sajttal. Aranybarnára sütöm.
Tésztát keleszteni nem kell.
Sajtos medvehagymás pogi

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!