Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Vegán kókuszgolyók kandírozott naranccsal

Dr. Oetker Mesterkonyha receptje https://www.xn--stnij-4ta2d.hu/profil/1-dr-oetker-mesterkonyha
Vegán kókuszgolyók kandírozott naranccsal
Elkészítési nehézség: Könnyű
Kategória: Sütés nélküli finomságok
Másodlagos kategória: Bonbon-ok

Hozzávalók

kb. 30 darabhoz

Pralinémasszához

  • 100 g kókuszreszelék
  • 80 g vegán fehércsokoládé
  • 25 g kandírozott narancs
  • 50 g Dr. Oetker Creme VEGA

Díszítéshez

  • kb. 20 g porcukor

Elkészítés

Előkészítés:

A kókuszreszeléket egy edényben zsiradék nélkül pirítsuk meg és egy tányéron hagyjuk kihűlni.

Elkészítés:

Pralinémassza: A csokoládét vágjuk durva darabokra és vízfürdőben alacsony hőfokon olvasszuk meg. A kandírozott narancsot vágjuk apró darabokra és egy tálban keverjük össze a kihűlt kókuszreszelékkel. Az olvasztott csokoládét és a Creme Vega-t adjuk hozzá és keverjük össze. A pralinémasszát 2
teáskanál segítségével osszuk kb. 30 adagra. Ezeket tegyük egy sütőpapírral letakart deszkára és helyezzük 1 órára a hűtőbe.
Az adagokat formázzuk golyókká, forgassuk az átszitált porcukorba, és fogyasztásig tároljuk hűtve.

Javaslatok, alternatív elkészítés

Jól hűtve a desszert akár 1 hétig is eláll.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!