Fondant pillecukorból
Hozzávalók
Fondant pillecukorból
Elkészítés
Elkészítés
Beleöntjük a pillecukrot, és betesszük a mikróba melegíteni.
Körülbelül 2 perc, 900 Wattos mikróban, és fel is olvad. Fél percenként vegyük ki megkeverni. Ha nem elég híg, mehet bele az 1-2 evőkanál víz. ( Nekem 1 ment bele) Megkeverjük, hogy szép sima, folyós legyen.
Folyamatos keverés mellett, hozzáadjuk az átszitált porcukor felét.
Jó vastagon bekenjük az asztalt a margarinnal, majd megszórjuk az átszitált porcukorral, és kiöntjük rá a masszát. Elkezdjük hozzágyúrni a maradék porcukrot is.
Ha közben letapadna, akkor ismét nyúljunk bátran a margarinhoz.
Addig gyúrjuk hozzá a cukrot, míg még lágy, de nem ragadós lesz, benne marad az ujjunk nyoma.
Folpack-ba csomagoljuk légmentesen, és mehet a hűtőbe 1 órára.
Amikor készítjük a tortát, előtte kicsit átgyúrjuk, akár a mikróba is bedobhatjuk 10 másodpercre.
Tálalás
Fondant pillecukorból
Hozzávalók
Fondant pillecukorból
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Beleöntjük a pillecukrot, és betesszük a mikróba melegíteni.
Körülbelül 2 perc, 900 Wattos mikróban, és fel is olvad. Fél percenként vegyük ki megkeverni. Ha nem elég híg, mehet bele az 1-2 evőkanál víz. ( Nekem 1 ment bele) Megkeverjük, hogy szép sima, folyós legyen.
Folyamatos keverés mellett, hozzáadjuk az átszitált porcukor felét.
Jó vastagon bekenjük az asztalt a margarinnal, majd megszórjuk az átszitált porcukorral, és kiöntjük rá a masszát. Elkezdjük hozzágyúrni a maradék porcukrot is.
Ha közben letapadna, akkor ismét nyúljunk bátran a margarinhoz.
Addig gyúrjuk hozzá a cukrot, míg még lágy, de nem ragadós lesz, benne marad az ujjunk nyoma.
Folpack-ba csomagoljuk légmentesen, és mehet a hűtőbe 1 órára.
Amikor készítjük a tortát, előtte kicsit átgyúrjuk, akár a mikróba is bedobhatjuk 10 másodpercre.
Tálalás
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?