Kekszes-gesztenyés tekercs
Hozzávalók
Kekszes-gesztenyés tekercs
Krémhez:
Tetejére:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
A krémhez a Ramát a porcukorral jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a szobahőmérsékletű gesztenyemasszát, a rumot és a kókuszreszeléket.
Ezután a tésztát elfelezzük, és felét 2 sütőpapír között téglalap alakúra nyújtjuk, kb. 20x15 centiméteresre. Megtöltjük a krém felével, és óvatosan feltekerjük. A tészta és a krém másik felével ugyanígy járunk el.
Hűtőszekrénybe téve kicsit lehűtjük, majd gőz felett megolvasztott tortabevonóval bevonjuk a tetejét.
A képen látható tekercset én közkívánatra nem vontam be.
Kekszes-gesztenyés tekercs
Hozzávalók
Kekszes-gesztenyés tekercs
Krémhez:
Tetejére:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
A krémhez a Ramát a porcukorral jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a szobahőmérsékletű gesztenyemasszát, a rumot és a kókuszreszeléket.
Ezután a tésztát elfelezzük, és felét 2 sütőpapír között téglalap alakúra nyújtjuk, kb. 20x15 centiméteresre. Megtöltjük a krém felével, és óvatosan feltekerjük. A tészta és a krém másik felével ugyanígy járunk el.
Hűtőszekrénybe téve kicsit lehűtjük, majd gőz felett megolvasztott tortabevonóval bevonjuk a tetejét.
A képen látható tekercset én közkívánatra nem vontam be.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?