Londoni túrotorta
Hozzávalók
Tészta:
Krém:
A mázhoz:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
Finoman keverjük simára a túrót, majd adjuk hozzá a cukrot és a vaníliás cukrot. Keverjük össze a tojásokkal, majd a citromlével is.
Erős alufóliával csomagoljuk be jó szorosan a már lehűlt tortaformát, és állítsuk magas falú tepsibe.
Töltsük a krémet a tortalapra, majd öntsünk forró vizet a tepsibe a forma köré. A víznek a forma fele magasságáig kell érnie. Süssük 50 percig.
Keverjük össze a tejfölt a cukorral és a vaníliás cukorral, majd öntsük a torta tetejére. Majd tegyük vissza a sütőbe még 10 percre.
Ha kész, vegyük ki a tortaformát, és még becsomagolva tegyük egy rácsra, hogy kihűljön. Amikor már teljesen lehűlt, tegyük a hűtőbe, és csak tálalás előtt 20 perccel vegyük elő.
Londoni túrotorta
Hozzávalók
Tészta:
Krém:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
Finoman keverjük simára a túrót, majd adjuk hozzá a cukrot és a vaníliás cukrot. Keverjük össze a tojásokkal, majd a citromlével is.
Erős alufóliával csomagoljuk be jó szorosan a már lehűlt tortaformát, és állítsuk magas falú tepsibe.
Töltsük a krémet a tortalapra, majd öntsünk forró vizet a tepsibe a forma köré. A víznek a forma fele magasságáig kell érnie. Süssük 50 percig.
Keverjük össze a tejfölt a cukorral és a vaníliás cukorral, majd öntsük a torta tetejére. Majd tegyük vissza a sütőbe még 10 percre.
Ha kész, vegyük ki a tortaformát, és még becsomagolva tegyük egy rácsra, hogy kihűljön. Amikor már teljesen lehűlt, tegyük a hűtőbe, és csak tálalás előtt 20 perccel vegyük elő.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?