Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptajánlók

A palacsinta unokatestvére, a gofri március 25-én ünnepli világnapját. Ezen neves alkalomból összegyűjtöttünk pár érdekességet a közkedvelt finomsággal kapcsolatban.

A palacsinta egy örök klasszikus. Magyarországon elsősorban édesen fogyasztjuk, de elkészíthetjük akár sósan is.
A palacsintakészítés az a műfaj, amivel kapcsolatban mindenkinek megvan a “tuti receptje” és a “kihagyhatatlan” trükkje, hozzávalója. Most mi is összegyűjtöttünk pár hasznos tanácsot, hogy neked is tökéletesen sikerüljön!

Az egyszerű és ezerarcú túrótorta minden családi ebédet feldob - most segítünk abban, hogyan készítheted el!

Könnyű torták gyorsan, egyszerűen

Könnyű torták gyorsan, egyszerűen

Túrótorta, sajttorta, esetleg joghurtos torta? Mutatunk pár finomságot, amit kezdők is könnyen és gyorsan el tudnak készíteni.

Tovább a cikkhez
Virágba borult sütemények

Virágba borult sütemények

Március elején már az ajtón kopogtat a tavasz, a napfény finoman ébresztgeti a rügyeket, hogy lassan virágba borulhasson a természet.

Tovább a cikkhez
Te is meg tudod csinálni: cupcake, a varázslatos tündértorta

Te is meg tudod csinálni: cupcake, a varázslatos tündértorta

Minden egyes darab egy igazi kis remekmű. A muffinok távoli, elegáns rokona a partik, zsúrok igazi sztárja lehet.

Tovább a cikkhez
Édesítés másképp?

Édesítés másképp?

Egyre többen használnak a hagyományos fehér cukor mellett alternatív édesítőszereket. De vajon milyen szabályokat kell betartani, hogy a végeredmény valóban ínycsiklandóan finom legyen?

Tovább a cikkhez
Mi nem unjuk a banánt!

Mi nem unjuk a banánt!

A banánkenyér igazi tartalmas finomság, itthon is kezd egyre jobban elterjedni. Olyannyira, hogy már világnapja is van: február 23. Ennek kapcsán most a banánkenyereken túl a banános sütiket gyűjtöttünk nektek csokorba.

Tovább a cikkhez
Te is meg tudod csinálni: krémes trükkök

Te is meg tudod csinálni: krémes trükkök

Jajj, de jó a habos sütemény! De vajon milyen apró trükkökkel lehet az otthon készített nyalánkság is isteni?

A házi leveles tésztánál kevés finomabb van - állítják azok, akik már próbálták otthon is előállítani. Ezzel együtt az elkészítése rendkívül macerás. Az elkészítése minden szempontból rizikós, mert sajnos, ha menet közben elrontunk valamit, nem igazán javítható, tehát a drága alapanyagok a legrosszabb esetben a szemetesben is végezhetik.

Tovább a cikkhez