Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Négy évszak pizza

Dr. Oetker Mesterkonyha receptje https://www.xn--stnij-4ta2d.hu/profil/1-dr-oetker-mesterkonyha
Négy évszak pizza
Elkészítési nehézség: Könnyű
Kategória: Sós tészták
Másodlagos kategória: Pizzák

Hozzávalók

kb. 4 adaghoz

Tésztához

Feltéthez

  • 200 g paradicsom sűrítmény
  • fél teáskanál fűszerpaprika
  • fél kávéskanál oregánó
  • 1 kávéskanál bazsalikom
  • csipet só
  • csipet őrölt bors
  • 200 g szeletelt mozzarella
  • 6 kávéskanál zöld pesztó
  • 1 db tohal konzerv (kb. 150-170g)
  • 1 fej vöröshagyma
  • 100 g sonka (apróra vágva)
  • 40 g szalámi
  • 50 g fekete olívabogyó
  • 200 g reszelt Gouda sajt

Elkészítés

Előkészítés:

A pizza tésztát kivesszük a hűtőből, a csomagolóanyagot eltávolítjuk a tésztáról és a sütőt előmelegítjük.

Elkészítés:

Tészta:
A pizza tésztát a sütőpapírral együtt kitekerjük és egy tepsibe (kb. 30x40 cm) helyezzük.

Feltét:
A paradicsom sűrítményhez keverjük hozzá a fűszereket, sózzuk, borsozzuk, majd a kapott krémet a tésztára kenjük. Negyedére mozzarellát és pesztót, másik negyedére tonhalat és vöröshagymát, a harmadik negyedre a sonkát, a negyedik negyedre pedig a szalámit és az olívabogyót tesszük feltétként. A tepsit a sütő alsó felébe toljuk és megsütjük.

Alsó és felső sütés: kb. 220 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 200 °C (előmelegítve)
Sütési idő: kb. 13-15 perc

Javaslatok, alternatív elkészítés

Ízlés szerint más, négy különféle feltéttel is készíthetünk Négy évszak pizzát.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!