Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Császár pogácsa

ditke26 receptje https://www.xn--stnij-4ta2d.hu/profil/3131-ditke26
Elkészítési nehézség: Könnyű
Kategória: Sós tészták
Másodlagos kategória: Pogácsák

Hozzávalók

  • 30 dkg sertéshús
  • 30 dkg főtt burgonya
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 db tojás
  • 1 közepes nagyságú ecetes uborka
  • fél dl tej
  • 4 evőkanál olaj
  • 1 mokkáskanál törött bors
  • 1 késhegynyi gyömbér
  • 2-3 evőkanál liszt
ditke26 ditke26 receptje

Elkészítés

Elkészítés

A sertéshúst a meghámozott főtt burgonyát, a tisztított vöröshagymát, az uborkát és a szalonnát húsdarálón ledarálom, majd az egészet összekeverem a tejjel a felvert tojással és a fűszerekkel. Annyi lisztet keverek hozzá, hogy formázható legyen a massza. Nedves kézzel pogácsákat formázok belőle, és lisztben megmártva kiolajozott tepsibe rakom. Tetejét megkenem az olajjal, és az előmelegített forró sütőben mindkét oldalát megsütöm.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!