Epres sajttorta
Hozzávalók
Epres sajttorta
Elkészítés
Elkészítés
A kekszet összetörjük vagy megdaráljuk, a vajat felolvasztjuk. A kekszport összekeverjük a vajjal, és elegyengetjük egy 24 cm átmérőjű (lehetőleg levehető oldalú) tortaforma aljára. A krém hozzávalóit összekeverjük, egyenletesen rásimítjuk a kekszes alapra, és a sütő alsó részén kb. 20-30 percig sütjük.
Ha kihűlt, a tetejét kirakjuk felszeletelt eperrel.
Alternatív elkészítés
Epres sajttorta
Hozzávalók
Epres sajttorta
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A kekszet összetörjük vagy megdaráljuk, a vajat felolvasztjuk. A kekszport összekeverjük a vajjal, és elegyengetjük egy 24 cm átmérőjű (lehetőleg levehető oldalú) tortaforma aljára. A krém hozzávalóit összekeverjük, egyenletesen rásimítjuk a kekszes alapra, és a sütő alsó részén kb. 20-30 percig sütjük.
Ha kihűlt, a tetejét kirakjuk felszeletelt eperrel.
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?