Diós pálcikák
Hozzávalók
A tojásfehérje-masszához:
A díszítéshez:
Elkészítés
Előkészítés:
A tepsit sütőpapírral kibéleljük, a sütőt előmelegítjük.
Alsó és felső sütés: kb. 180°C ( (előmelegítve)
Légkeveréses: kb. 160°C ( (előmelegítve)
Elkészítés:
Sütési idő: kb. 10 - 12 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A pálcikákat sütőpapírral együtt sütőrácsra húzzuk és hagyjuk kihűlni.
Díszítés:
A tortabevonót a tasakon található elkészítési javaslat alapján felolvasztjuk. A Diós pálcikák sütemények végeit ferdén a mázba mártjuk, kissé lecsöpögtetjük és sütőpapíron hagyjuk megszilárdulni.
Tippek:
Legjobb, ha a Diós pálcikák süteményt jól záró dobozban, hűvös és száraz helyen tároljuk (kb. két hét, idővel a sütemény puhább lesz).
Diós pálcikák
Hozzávalók
kb. 50 darab elkészítéséhez
A tojásfehérje-masszához:
A díszítéshez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
A tepsit sütőpapírral kibéleljük, a sütőt előmelegítjük.
Alsó és felső sütés: kb. 180°C ( (előmelegítve)
Légkeveréses: kb. 160°C ( (előmelegítve)
Elkészítés:
Sütési idő: kb. 10 - 12 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A pálcikákat sütőpapírral együtt sütőrácsra húzzuk és hagyjuk kihűlni.
Díszítés:
A tortabevonót a tasakon található elkészítési javaslat alapján felolvasztjuk. A Diós pálcikák sütemények végeit ferdén a mázba mártjuk, kissé lecsöpögtetjük és sütőpapíron hagyjuk megszilárdulni.
Tippek:
Legjobb, ha a Diós pálcikák süteményt jól záró dobozban, hűvös és száraz helyen tároljuk (kb. két hét, idővel a sütemény puhább lesz).
Legújabb cikkek
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?