Fekete-fehér szörnyecske-puding
Hozzávalók
Üvegtál: kb. 1,2 literes
Szörnyecskékhez:
Pudinghoz:
Elkészítés
Elkészítés:
A tortabevonót durvára aprítjuk, és lassú tűzön gőz fölött megolvasztjuk. A cukorszemeket a tortabevonóval a mini négercsókokra és az Oreo® kekszekre „ragasztjuk”. A pillecukor egyik oldalát belemártjuk a tortabevonóba, és szintén cukorszemekkel díszítjük. A „szörnyecskéket” tányéron hideg helyre tesszük, hogy a tortabevonó megszilárduljon.
Puding:
A vanília- és a csokipudingot a csomagoláson feltűntetett módon megfőzzük, majd még melegen felváltva üvegtálkába rétegezzük úgy, hogy a csokipudinggal zárjuk le. Csak röviddel tálalás előtt tesszük a tetejére az Oreo® kekszet, hogy a szörnyecskék ne süllyedjenek bele a pudingba. A szörnyecskéket elosztjuk a kekszeken.
Tipp:
Fekete-fehér szörnyecske-puding
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
Üvegtál: kb. 1,2 literes
Szörnyecskékhez:
Pudinghoz:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
A tortabevonót durvára aprítjuk, és lassú tűzön gőz fölött megolvasztjuk. A cukorszemeket a tortabevonóval a mini négercsókokra és az Oreo® kekszekre „ragasztjuk”. A pillecukor egyik oldalát belemártjuk a tortabevonóba, és szintén cukorszemekkel díszítjük. A „szörnyecskéket” tányéron hideg helyre tesszük, hogy a tortabevonó megszilárduljon.
Puding:
A vanília- és a csokipudingot a csomagoláson feltűntetett módon megfőzzük, majd még melegen felváltva üvegtálkába rétegezzük úgy, hogy a csokipudinggal zárjuk le. Csak röviddel tálalás előtt tesszük a tetejére az Oreo® kekszet, hogy a szörnyecskék ne süllyedjenek bele a pudingba. A szörnyecskéket elosztjuk a kekszeken.
Tipp:
Legújabb cikkek
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?